Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2007 13:32 - Бритни Спиърс с нов сингъл и албум - Gimme more
Автор: veni10 Категория: Музика   
Прочетен: 984 Коментари: 0 Гласове:
0



През последните години стана традиция семейството на Бритни Спиърс да се увеличава през септември. Този път обаче новото попълнение е песен с хитов потенциал. "Gimme More" е включена в новия й албум - пети поред, - който се очаква да излезе на 13 ноември. Денспарчето започва с репликата "It"s Britney, bitch" (Бритни е, кучко).

25-годишната поппринцеса, която неотдавна потресе публиката, като се острига нула номер в очевидна загуба на психическо равновесие, не е издавала нов материал от 2005-а насам.

Тогава излезе сборният "B In The Mix: The Remixes", а иначе последният й засега албум беше "Into The Zone" от 2003 г.

Работата в студиото сега съвпадна с грижите около двамата й невръстни синове (11-месечния Джейдън Джеймс и 23-месечния Шон Престън) и неприятностите около развода с баща им Кевин Федърлайн. Бившият танцьор, който покрай прочутата си съпруга опита да направи кариера като рапър, се бори за родителските права над децата, като се аргументира с многобройните слухове, че Бритни не е добра майка. Откакто се роди първородният Шон Престън, клюкарските медии и папараците не спират да търсят доказателства за това с помощта на хора от нейното най-близко обкръжение.

Спиърс обаче все още има някакъв шанс да си върне блясъка на поппринцеса, след като през август пусна поредния си парфюм, наречен "Believe" (Вярвай).

Документи, предоставени по делото за съпружеска издръжка в съда, разкриват, че тя все още печели средно 737 868 долара месечно - въпреки че до ноември трябва да плаща на бившия си по 20 000 долара.

imageНякогашната заклета девственица вече не се колебае да се разголва по кориците на списания - последно в зашеметяваща фотосесия за "септемврийското Алюр" (вж. повече в Allure.com), - но във всекидневието носи широки развлачени дрехи и ниски обувки, които често създават впечатление, че се е запуснала.

Затова чакаме с нетърпение видеоклипа на "Gimme More". У нас първи с него се похвалиха от "Сити тв", които обещават да го завъртят следващата седмица, след дебюта на песента в ефира на радиото.

Парчето е продуцирано от Нейт "Дейнджа" Хилс, работил и по успешния албум на Джъстин Тимбърлейк "Future Sex/Love Sounds". Бритни е ползвала помощта и на други популярни имена като Тимбаленд, Шон Гарет и Не-Йо.

Доколко певицата е във форма за изява на живо ще видим на видеонаградите на MTV на 9 септември, където участието й се очаква да е сред гвоздеите в програмата.

Запознати обаче твърдят, че в слуховете, че е провалила дует с първото си гадже Тимбърлейк, е нямало и капка истина. Джъстин участва в предстоящия албум на Мадона.

Чуйте новата песен на Бритни:





Тагове:   more,   нов,   албум,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: veni10
Категория: Забавление
Прочетен: 1468587
Постинги: 25
Коментари: 400
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930